Άναξος

Η Άναξος είναι επίνειο του χωριού του Σκουτάρου και βρίσκεται στο δρόμο από την Πέτρα προς Σκουτάρο. Tα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί τουριστικά και στην περιοχή μπορεί να βρει κανείς από μεγάλες τουριστικές μονάδες που προσφέρουν στους πελάτες τους όλες τις ανέσεις μέχρι και απλά ενοικιαζόμενα δωμάτια με πολύ οικονομικές τιμές.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το ότι η Άναξος  βρίσκεται στις λίστες πολλών μεγάλων Ευρωπαϊκών Τουριστικών Οργανισμών και είναι ο ιδανικός προορισμός διακοπών για πολλούς Ευρωπαίους αλλά και Έλληνες τουρίστες που αποζητούν ήρεμες, οικογενειακές διακοπές αλλά κα λογικές τιμές στα καταλύματα στις ταβέρνες και στα καταστήματα.Η μεγάλη οργανωμένη αμμουδερή παραλία της κατέχει την Γαλάζια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης επί σειρά  ετών και είναι ιδανική για μεγάλους αλλά και μικρά παιδιά.
Στην Άναξο η παλιά παράδοση των πανηγυριών διατηρείται ακόμα ζωντανή. Αν βρεθείτε εδώ του Αγίου Παντελεήμονα στις 27 Ιουλίου θα πάρτε μέρος στο πανηγύρι στο παραθαλάσσιο ξωκλήσι του Αγίου στην Τσιχράντα, όπου θα δοκιμάσετε και το κισκέκ (παραδοσιακό φαγητό που προσφέρεται σε γιορτές), και το βράδυ θα γλεντήσετε με τους ντόπιους σε πολλές ταβέρνες της Ανάξου με παραδοσιακή και όχι μόνο μουσική και τραγούδια.
Elektrische leitfähigkeit bei 25 c silber 61 seminararbeit schreiben * 104 -1cm-1 eisen 10 * 104 -1cm-1 salzsäure 1 mol/l 0,3 -1cm-1 kaliumchlorid 1 bachelorarbeit schreiben lassen günstig mol/l 0,1 -1cm-1 leitungsvorgänge in flüssigkeiten werden z.