Οι δάσκαλοι

Georgia2-300x225Γεννήθηκε στο Σκουτάρο της Λέσβου από τον Φώτη και τη Θεανώ Μακρή. Αποφοίτησε από το Λύκειο Καλλονής. Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Μυτιλήνης  απ” όπου και πήρε το πτυχίο  της Δασκάλας και  στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει επίσης πτυχίο Παιδαγωγικών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μόνιμος κάτοικος Σκουτάρου, παντρεμένη με τον Γρηγορά Παναγιώτη και έχει δύο αγόρια.

Ασχολείται επίσης με τα κοινά, έχει εκλεγεί πολλές φορές Δημοτική Σύμβουλος, ενώ την διετία 2008-2009 υπηρέτησε και σαν αντιδήμαρχος στο Δήμο Πέτρας, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στη διοίκηση του Δήμου. Υπήρξε η πρώτη πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου – Πολύκεντρου Δήμου Πέτρας ιδρύοντας τα χορευτικά τμήματα και τη φιλαρμονική. Διετέλεσε πρόεδρος σε ΝΠΔΔ και Σχολικές Επιτροπές. Nikos-300x225Έχει 23 χρόνια υπηρεσία, τα περισσότερα απ” αυτά στο Δημοτικό Σχολείο Σκουτάρου. Έχει επίσης διδάξει σε άλλα σχολεία της Λέσβου, σε σχολεία της Άνδρου, της Αθήνας, της Λήμνου. Διδάσκει φέτος στην ΣΤ” τάξη.

Έχει στην ευθύνη του τη Σχολική Βιβλιοθήκη και το εργαστήριο Πληροφορικής του Σχολείου. Κατασκεύασε και συντηρεί και τον ιστότοπο του Δημοτικού Σχολείου. Kostas-300x225Ο δάσκαλος του τμήματος ένταξης. Έχει 22 χρόνια υπηρεσία. Υπηρέτησε σε σχολεία της Κέας, της Αθήνας και Πειραιά και τα τελευταία χρόνια στο Δημοτικό Σχολείο Σκουτάρου.

Η δασκάλα της Δ” τάξης. Έχει 20 χρόνια υπηρεσία. Κατάγεται από τις Σέρρες και είναι παντρεμένη με τον Σκουταριώτη Νακέλλη Νικόλαο. Giorgos-300x225

Ο δάσκαλος της Ε” τάξης. Ilektra-300x225

Η δασκάλα της Α” τάξης.   Ilias-300x225

Ο δάσκαλος της Β” τάξης.   Dimitra-300x225

Η δασκάλα της Γ” τάξης.

Τέλειωσε του παιδαγωγικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει 4 χρόνια υπηρεσία κι έχει υπηρετήσει σε σχολεία της Κεφαλλονιάς και της Κω. Είναι κόρη της δασκάλας της Δ” τάξης.   Katerina-300x225

Η μουσικός του σχολείου.   Despoina-300x225

Η γυμνάστρια του σχολείου.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Having to reinvent the wheel including https://essay4today.com/ lesson planning, classroom management, student evaluation as a first-year teacher, especially an unprepared or underprepared teacher, has overwhelmed beginners for years and drives many buying essays online from the classroom.